Sponsors & partners

Bent u geïnteresseerd in een samenwerkingsverband, wilt u sponsor worden, of wilt u op een andere manier participeren met Triathlon Cuijk Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

JOGG Cuijk

Een van onze doelen dit jaar is om samen te werken met het JOGG, om op deze manier kinderen ook te kunnen helpen en te stimuleren om te gaan, of te blijven sporten. Samen met het JOGG gaan we kinderen de uitdaging aan te laten gaan om met ons evenement mee te doen. Daarbij bieden wij als organisatie ondersteuning aan het JOGG en de kinderen, in de voorbereiding naar de triathlon toe. Dit doen we door middel van voorlichting en het geven van trainingen.

Jumbo Cuijk

Een van onze sponsors is de Jumbo in Cuijk, deze zorgt voor de catering zodat het de vele medewerkers, bezoekers en atleten aan niets ontbreekt. Stap ook eens binnen in deze winkel en ervaar het grote assortiment en natuurlijk de laagste prijs.

Marc Sport

Marc Sport Cuijk is dé sportspeciaalzaak van Cuijk en omgeving. Marc Sport heeft een ruim assortiment aan sportschoenen, accessoires en sportkleding voor zowel de individuele sport als teamsport. Aan de Molenstraat 42 in Cuijk bent u dus altijd aan het juiste adres. Kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en een goed advies staan bij Marc Sport hoog in het vaandel.Daarnaast is Marc Sport specialist in teamwear en het bedrukken van textiel. Of het nou gaat om het aankleden van een klein team, bedrijf of hele vereniging kunt u bij Marc Sport terecht.

BCP-Cuijk.nl

Geen project te groot en geen klus te klein voor BCP Bouw
Van scholen, sporthallen en multifunctionele accommodaties tot kantoren, bedrijfshallen en woningen: Hierbij voeren duurzame relaties, oplossingen en materialen de boventoon.
We gaan nooit voor korte termijn gewin maar focussen altijd op duurzame relaties, met duurzame resultaten. BCP Bouw houdt van duidelijkheid. Afspraak is altijd afspraak. Dat wordt door onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners zeer op prijs gesteld.
Nieuwbouw, renovatie, transformatie en onderhoud en met duurzame materialen en middelen.
In alle projecten van BCP Bouw is duurzaamheid leidend. . “We adviseren en realiseren duurzame energieopwekking op maat en stimuleren continu het gebruik van ‘groene’ bouwmaterialen en – materieel., waarbij we maximale aandacht besteden aan milieu, kwaliteit, veiligheid en omgeving.”
Bouwen op BCP Bouw
BCP Bouw beschikt over een VCA** en Bouwgarant certificaat. “We zijn lid van Bouwend Nederland en zijn aangemerkt als Erkend Leerbedrijf. op zoek zijn naar nieuwe kansen, samenwerkingspartners en opdrachtgevers.

Dus heeft U (ver) bouw plannen en U zoekt een goede aannemer die uw wensen kan realiseren, neem dan eens contact op met deze partner.

AthleteSportsWorld.com

AthleteSportWorld is de webshop voor al uw triathlonaccessoires, zoals sportvoeding, Startnummerbanden, trisuits en wetsuits van Dare2tri
Voor Triathon Cuijk kun je de Dare2Tri wetsuits ook bij hun huren
Op de dag zelf zullen zij ook aanwezig zijn, maar je kunt ook van te voren bestellen en deze op de dag zelf ophalen bij de stand. Heb je iets nodig kijk dan eens op de site van deze sponsor:

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Lekker eten, comfortabel slapen of gewoon een gezellige borrel. Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen bent u aan het juiste adres! Op zoek naar een goede vergaderlocatie? Wij hebben verschillende zalen en zelfs een vergaderlocatie in een wijngaard. Kijk voor alle mogelijkheden op www.hotelcuijk.nl.

Cuijk verrassend

Wil je nu weten wat er allemaal nog meer te doen is in Cuijk?

Kijk dan een hier;  https://nl-nl.facebook.com/CuijkVerrassend/

Quintana Roo – triathlon fietsen

Ben je nou op zoek naar een ECHTE triathlon fiets of wil je daar eens meer over weten, of zelfs ervaren?
Neem dan snel contact op of kijk eens op de site van deze sponsor.

Ilex

Dit is een van de organisaties dit evenement ondersteunen en mede organiseren.

BikeFitVeghel

Om een optimale prestatie te leveren is een optimale zit op je fiets van groot belang.
Daarmee kan een bike fit je helpen, verder zorgt het voor een comfortabele en pijnvrije zit op jouw fiets.
Heb je interesse of wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?
Kijk dan eens op de website van deze sponsor en maak snel een afspraak !!

Dare2Tri

Dare2Tri is een leverancier van wetsuits en sponsor van onze wedstrijd. Ben jij op zoek naar een goed wetsuit kijk dan eens op de onderstaande website. Via AthleteSportsWorld, kunnen de wetsuits worden uitgeprobeerd tijdens een van de passessies (exacte data volgen nog) en ook gehuurd worden tot en met de wedstrijd op 24 juni. Stuur hiervoor een email naar info@athletesportsworld.com.

Gemeente Cuijk

Uiteraard is het niet mogelijk zo’n evenement te organiseren zonder de medewerking van de Gemeente Cuijk.

We zijn ook uiterst dankbaar voor alle ondersteuning die we van hen mogen ontvangen.

Ton Jansen Financieel Advies Cuijk

Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare coach in de wirwar van verzekeringen en financiële producten?
Bent u op zoek naar een coach die uw persoonlijke situatie in beeld brengt, die met u ontdekt waar de risico’s liggen en die de daarbij behorende oplossingen biedt?
Ton Jansen Financieel Advies kan al uw vragen beantwoorden en u verder helpen op het gebied van
*Levensverzekeringen
*Schadeverzekeringen
*Pensioenen
*Hypotheken
*Belastingen
*Leningen
* Spaarrekeningen
U krijgt van ons het beste advies van verschillende maatschappijen. Bovendien kijken wij als Financieel Planner altijd net iets verder dan u van een gewone adviseur gewend bent.

Zandkampen 16,
5431BB Cuijk

T: 0485-350711
F: 0485-350882
E: info@abcjansen.nl

AVG Gennep

AVG staat voor kwaliteit
Onze kracht is onze diversiteit en expertise. Wie we zijn is daarom ook niet in een oneliner weer te geven, omdat we ook continue in beweging zijn en ons dienstenpakket aan de vraag aanpassen en ons eigen maken. We zijn een familiebedrijf pur sang en zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Op elkaar vertrouwen en bouwen, zo kom je verder. Zoals gezegd zijn onze expertise en diversiteit in diensten onze grootste kracht. En voor de toekomst hebben we nog veel ambities waarbij onze kernwaarden altijd als een paal boven water blijven staan; kwaliteit en betrokkenheid, en meedenken aan oplossingen voor uw vraag of probleem, dat zijn de garanties die ik u kan geven.
Infra, Transport, Infra, bouwstoffen en explosieve opsporing

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK

© Copyright 2018 ISA Sportevents       privacy statement      disclaimer     algemene voorwaarden