Logo triathlon Cuijk
23 juni 2019

Deelnemersinformatie

Hier komt binnenkort de volledige deelnemersinformatie te staan.

Tijdregistratie

Parcours

Parkeren

Starttijden

Inchecken wisselzone

Zwemmen<?h2>

Bij een watertemperatuur:

Bij het zwemmen is een badmuts verplicht, deze wordt door de organisatie verstrekt.

De watertemperatuur wordt bij de inschrijfbalie, de zwemstart en via de site bekend gemaakt. De organisatie heeft reddingsbrigade (2 boten), kano´s, boten, brandweerduikers en EHBO ter plekke. Heb je hulp nodig in het water, steek dan een gebalde vuist op duidelijk zichtbaar voor de begeleidende boten/kano´s.

Fietsen

Tijdens het fietsen draag je je startnummer op je rug. Bij het fietsen is een fietshelm verplicht.

Stayeren is bij het fietsen niet toegestaan; je moet altijd een afstand van 10 meter tot je voorganger houden. Jury controleert hierop en geeft eventueel gele of rode kaarten. Het dragen van oordopjes is bij het fietsen (en lopen) verboden, omdat je zo niet alert kan reageren op onverwachte situaties.

In de wisselzone mag niet worden gefietst. Je stapt pas op om te gaan fietsen als dat toegestaan is. Bij terugkomst moet je aan het begin van de wisselzone weer afstappen om naar je plek te lopen met de fiets. Deze punten zijn duidelijk aangegeven in de wisselzone.

Lopen

Bij het lopen het startnummer moet voorop gedragen worden.

Let op: de wisselzone is eenrichtingsverkeer orienteer je hierop voordat je aan de wedstrijd begint. Na 1 ronde (achtste afstand) of 2 ronden (kwart afstand). Iedere ronde kom je langs twee drankposten met water en sportdrank.

Na afloop van de triathlon is er sportdrank en fruit.

Prijsuitreiking

Er worden prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 bij dames en heren uit elke afstand. Prijzen per categorie worden niet uitgereikt.

Eigen risico

Deelname aan de triathlon geschiedt op eigen risico. Je bent en blijft verkeersdeelnemer dus neem geen onnodige risico´s gedurende de wedstrijd! Lees ook de algemene voorwaarden.

Privacy

Tijdens het evenement worden er door de organisatie foto’s en film opnames gemaakt. Deze kunnen door de organisatie worden gebruikt ter promotie van het huidige of toekomstige evenement van Stichting Tri Events.