Logo triathlon Cuijk

Deelnemersinformatie

Hier komt binnenkort de volledige deelnemersinformatie te staan.

Tijdregistratie

Triathlon Cuijk maakt gebruik van een eigen tijdregistratiesysteem.
Bij het aanmelden op de wedstrijddag ontvang je een enveloppe met alles erin, daarin bevindt zich ook de chip met bevestigingsband (voor de enkel).
Inleveren van de chip gebeurd tegelijk met het ophalen van je spullen N de wedstrijd.

Locatie

Havenlaan 1
4333 NK Katwijk (NB Cuijk)

Tip: zorg zelf voor een startnummerband. Te bestellen: via Tri-Sports.nl

Parkeren

De P is ons parkeerterrein, daar kan je de auto parkeren, is op korte afstand van ons evenementen terrein. De kosten daarvan bedraagt €2,- dus neem gepast geld mee. Je loopt vandaaruit naar het terrein, rechts van het fietspad aan houden. Het fietspad is een deel van de fietsroute, deelnemers kunnen op dat moment daar fietsen. Hinder in geen geval de deelnemers AUB, en houdt honden aan de lijn, en kleine kinderen zelf goed in de gaten.

Aanmelden op de wedstrijd dag

Bij binnenkomst meld je jezelf aan dmv van je naam (achternaam, voornaam). Dan ontvang je een enveloppe met alles erin.

Wisselzone

Ook hier opletten dat je geen andere deelnemers hindert, een deelnemer die aan de wedstrijd bezig is heeft ALTIJD voorrang, dus let hier goed op.

Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers aldaar op.

Parkeren

Parkeren kan op het industrieterrein als je ruim op tijd bent. Ook het grasveld naast het parcours is voor parkeren. Volg hierbij de aanwijzingen van de vrijwillgers op. Parkeren is verder gratis.

Starttijden

Kinder triathlon - 10:00

Jeugd mini triathlon - 10:15

1/8 individueel + relay - 11:00

1/4 individueel + relay - 12:00

Zwemmen

Bij een watertemperatuur:

Bij het zwemmen is een badmuts verplicht, deze wordt door de organisatie verstrekt.

De watertemperatuur wordt bij de inschrijfbalie, de zwemstart en via de site bekend gemaakt. De organisatie heeft reddingsbrigade (2 boten), kano´s, boten, brandweerduikers en EHBO ter plekke. Heb je hulp nodig in het water, steek dan een gebalde vuist op duidelijk zichtbaar voor de begeleidende boten/kano´s.

Fietsen

Tijdens het fietsen draag je je startnummer op je rug. Bij het fietsen is een fietshelm verplicht.

Stayeren is bij het fietsen niet toegestaan; je moet altijd een afstand van 10 meter tot je voorganger houden. Jury controleert hierop en geeft eventueel gele of rode kaarten. Het dragen van oordopjes is bij het fietsen (en lopen) verboden, omdat je zo niet alert kan reageren op onverwachte situaties.

In de wisselzone mag niet worden gefietst. Je stapt pas op om te gaan fietsen als dat toegestaan is. Bij terugkomst moet je aan het begin van de wisselzone weer afstappen om naar je plek te lopen met de fiets. Deze punten zijn duidelijk aangegeven in de wisselzone.

Lopen

Bij het lopen het startnummer moet voorop gedragen worden.

Let op: de wisselzone is eenrichtingsverkeer orienteer je hierop voordat je aan de wedstrijd begint. Na 1 ronde (achtste afstand) of 2 ronden (kwart afstand). Iedere ronde kom je langs twee drankposten met water en sportdrank.

Na afloop van de triathlon is er sportdrank en fruit.

Prijsuitreiking

Er worden prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 bij dames en heren uit elke afstand. Prijzen per categorie worden niet uitgereikt.

Eigen risico

Deelname aan de triathlon geschiedt op eigen risico. Je bent en blijft verkeersdeelnemer dus neem geen onnodige risico´s gedurende de wedstrijd! Lees ook de algemene voorwaarden.

Privacy

Tijdens het evenement worden er door de organisatie foto’s en film opnames gemaakt. Deze kunnen door de organisatie worden gebruikt ter promotie van het huidige of toekomstige evenement van Stichting Tri Events.

Annuleren

Annuleren kan tot een week van te voren. Vanaf 1 juni krijg je het inschrijfgeld niet meer terug. Daarvoor brengen we € 7,50 administratiekosten in rekening. Je kunt je afmelding sturen naar info@triathloncuijk.nl